Ontdek de Friese provincie met een Motorjacht verhuur Friesland

Het noorden van ons land is voor veel Nederlanders een nog onontdekte parel. Desondanks staat Friesland op veel lijstjes om ooit nog eens te bezoeken. Het laatste zetje kan gegeven worden door via een motorjacht verhuur Friesland te ontdekken. Friesland leent zich met zijn vele wateren perfect voor een verkenningstocht per boot. Wanneer u dan toch naar het noorden komt, is het natuurlijk leuk om dit direct in stijl te doen. Wanneer u een motorjacht huurt, geniet u niet alleen van het mooie Friesland, maar ook van de enorme luxe en privacy van een jacht. In dit artikel bieden we je praktische informatie over de opties van een motorjacht verhuur in Friesland.

Vanuit de auto direct de boot in

En dat bedoelen we in de goede zin van het woord. U parkeert uw auto in Sneek, direct aan het water gelegen en daarnaast bekend van de Sneekweek. Vanuit de loods waarin de jachten liggen, kunt u direct het water op. Voor u het water op gaat, wordt u rondgeleid door uw jacht en leggen wij u uit hoe u het jacht bestuurt. Tot slot krijgt u van ons een heerlijk flesje Sekt mee. Zo begint de vakantie direct als u onze haven uit vaart.

Een privéschipper via motorjacht verhuur Friesland

Wilt u volledig ontzorgd worden? Dat kan! Wanneer u zelf niet wilt varen, regelen vanuit motorjacht verhuur Friesland een privéschipper die uw boot bestuurt. De schipper is door ons opgeleid en richt zich tot alle passagiers van de boot. Zo behoudt iedereen dezelfde ervaring en weet iedere passagier waar hij of zij aan toe is. We bieden dagcursussen aan, zodat u vervolgens zelf het water op kan. Wanneer u vervolgens via ons een boot huurt, krijgt u korting op uw dagcursus. Zo maken we uw luxe ervaring laag in de kosten. Veel plezier op het water!