Ontwerp uw eigen plastic tafelkleed

Er is tegenwoordig zoveel moois dat je niet meer kan kiezen uit de verschillende alternatieven. Daarom maken wij de keuze vast wat makkelijker voor u en kunt uw eigen creatie maken. Natuurlijk kunt u ook gewoon uit het assortiment kiezen, maar wanneer u iets exclusiefs wilt dan kunt u dit ook gemakkelijk maken en bestellen. Of u vindt ons standaardartikel het net niet, dan kunt u deze aanpassen. Wanneer u een mooie foto heeft van de zomer, kunt u ook deze op het artikel plaatsen. Waar zal ik het toch over hebben? Ja, over een plastic tafelkleed. Functioneel en voor de sier.

Deel uw ontwerp

U kunt bij ons uw eigen plastic tafelkleed dus ontwerpen, dit ontwerp kunt u vervolgens ook delen met anderen. Dan kunnen zij ook uw mooie ontwerp bestellen. Wanneer u dit niet wilt, is dat ook helemaal niet nodig. Naast dat het een tafelkleed is naar smaak, is het tafelkleed ook geheel functioneel. Je hoeft hem alleen maar af te nemen met een vochtig doekje en je bent klaar. Hij hoeft niet in de wasmachine niks.

Geschikt voor kleine kinderen

Als u kleine kinderen heeft is een plastic tafelkleed erg makkelijk. Zij kunnen kliederen en kladderen en de tafel wordt niet vies. Ook wanneer zij gaan verven kunt u na afloop een doekje over het kleed heen te halen en hij is weer zo goed als nieuw. Ook kunt u in ons assortiment weggooi tafelkleden kopen. Ook dit is een plastic tafelkleed, maar dan van een andere kwaliteit. Deze gebruik je een keer en dan je deze in de prullenbak gooien.

Contact

Lijkt dit u ook zo’n goede uitvinding? Ga dan eens een kijkje nemen op onze website en zoek een leuk plastic tafelkleed uit. Of ontwerp er uiteraard een. Voor verdere informatie kunt ook op de site terecht of geef ons een belletje.