Ontwerpen van een begraafplaats

Wanneer iemand komt te overlijden wil je deze persoon vaak een waardig afscheid geven. De één doet het weer op een andere manier als de andere. Als de persoon besluit begraven te worden dan komt hij of zij op de begraafplaats van de desbetreffend uitvaartverzorger. Het nis dan van groot belang dat er genoeg ruimte is vrijgemaakt en dat de persoon een mooi plekje krijgt om te rusten.
Het ontwerpen gaat vanaf de blauwdruk tot het eindresultaat. een ontwerp begraafplaats is niet zo gedaan en vraagt tijd en verzorging om tot een eerbiedwaardig begraafplaats te komen.

Hoe gaan we te werk?

Stel dat je ons inhuurt voor een ontwerp begraafplaats. Op dat moment zullen wij ter plekke verschijnen en de omgeving in ons opnemen en analyseren. We zullen metingen gaan doen van de ruimte en kijken hoe het er  u bij staat en hoe dit verbeterd kan worden.
Vanaf hier leveren wij een ontwerp begraafplaats en kan jij toestemming geven voor het ontwerp. Vanaf dit moment is het voor jou nodig om de juiste mankrachten hiervoor in te schakelen. In de tussentijd coördineren wij het proces en zorgen we dat de blauwdruk zoveel mogelijk wordt nageleefd.

Ons team

Het team bestaat uit echte experts in het vak en hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Om deze reden kunnen zij ook snel de begraafplaats in kaart brengen en gaan er direct scenario’s in hun hoofd om, om de ruimte te verbeteren. Daarnaast komen ze nooit alleen omdat een ander iets kan zien wat de ander weer net mist. Hierdoor zorgen we voor hoogwaardig kwaliteit en laten we je tevreden achter. Wil je meer informatie over onze diensten of onze visie? Ga dan naar onze website en bekijk wat wij voor je kunnen doen. Telefonisch contact mag natuurlijk ook.