Op en overslag – Wat is het nou precies?

Op en overslag zijn twee verschillende begrippen die wel degelijk iets met elkaar te maken hebben. Beide hebben namelijk iets te maken met het transporteren van goederen.

Zo is opslag het opslaan van goederen in een loods of magazijn voor korte of langere tijd. Overslag aan de andere kant is het verplaatsen van goederen van het ene naar het andere vervoersmiddel. Voor overslag is het erg belangrijk dat het gehele proces snel en veilig uitgevoerd wordt.

Op en overslag bij een transport professional

Bij ons kan je terecht voor op en overslag werkzaamheden. Wij zijn al bijna 100 jaar actief in de transport industrie en hebben door de jaren heen onze specialisatie in transport ontwikkeld.

Wij zijn gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel met een uitgebreid wagenpark en een opslagloods van 1750 vierkante meter. De opslagloods bevat twee bovenloopkranen die zijn voorzien van katten die een maximale hijscapaciteit hebben van in totaal 64 ton. Zo kunnen we binnen de loods ook goederen verplaatsen of van het vervoersmiddel afhalen.

Naast op en overslag houden wij ons voornamelijk bezig met speciaal transport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwaar transport, open transport, huiftransport en dergelijke vergelijkbare vormen van transport.

Als je benieuwd bent naar onze transport projecten dan kan je bij ons op de website foto’s vinden van goederen en objecten die wij hebben vervoerd. Dit geeft misschien een beter beeld over wat wij precies doen.

Contact opnemen over op en overslag

Als je vragen hebt over op en overslag dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen of vraag vrijblijvend een offerte aan om een beter inzicht te krijgen over het financiële plaatje dat erbij komt kijken.