Op maat gemaakte oor bescherming | Otoplastieken

Werken uw werknemers veel met harde geluiden. Overweeg dan otoplastieken. Dit is gehoorbescherming dat speciaal voor uw personeel op maat gemaakt wordt. Zo heb je een optimale bescherming voor de oren. Schadelijk geluid is namelijk één van de meest voorkomende aandoeningen! Dit wil je toch niet dat dit uw werknemers overkomt? Neem daarom snel een kijkje op onze website voor meer informatie en om contact op te kunnen met ons. Wanneer uw personeel toch gehoorbeschadiging blijkt te hebben door het werk dat hij voor u gedaan heeft, kunnen ze u hiervoor aanklagen. Dit staat in de nieuwe wet die laatst is uitgebracht. Daarom is het nog belangrijker om uw werknemers te beschermen.

Laat de otoplastieken ontwerpen

Om de perfecte gehoorbescherming voor uw personeel te verzorgen moeten er natuurlijk wel een aantal stappen doorgenomen worden. Namelijk dat de oren opgemeten moeten worden, zodat we de perfecte maat hebben voor de werknemers. Vervolgens zijn de otoplastieken het meest effectief als ze constant gedragen worden tijdens het werk. Zo wordt de kans op gehoorbeschadiging vele male verkleind.

Wie zijn wij?

Wij maken otoplastieken op maat, ook wel gehoorbescherming op maat. Op het moment zijn wij het enige bedrijf die dit op maat doen speciaal voor uw werknemers. Het is namelijk nog lastig om de otoplastieken te maken, omdat ze net zo uniek zijn als een vinger afdruk. De otoplastieken zijn daarom echt alleen gemaakt voor één persoon. Dit zorgt er gelijk ook wel weer voor dat de otoplastieken ontzettend comfortabel zitten en dat je amper voelt dat je gehoorbescherming gebruikt. U kunt de oren op laten met op locatie, dan komen we bij u langs en gaan we langs alle werknemers om de oren op te kunnen meten. Dit doen we doormiddel van een afdruk. De werknemers kunnen er ook voorkiezen om bij ons langs te komen, op één van onze servicepunten.