Otoplastieken | Veilige en eigen gehoorbescherming

Je hebt maar 5 zintuigen en het is dan ook belangrijk dat deze goed gekoesterd worden. Tijdens bepaalde werkzaamheden kan de veiligheid van uw oren in gevaar komen. Op de werkvloer kunnen activiteiten soms gepaard gaan met veel lawaai of scherpe geluiden. U moet uw oren hier dan ook goed tegen beschermen, om te voorkomen dat u hier gehoorproblemen aan over houdt. Wij hebben dé perfecte gehoorbescherming voor u: de zogenaamde otoplastieken. Deze bescherming is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de veiligheid weer teruggebracht wordt. Wij raden aan het aan te schaffen voor al uw medewerkers zodat u weer voldoet aan de arbeidsvoorschriften.

 

Otoplastieken op maat gemaakt

 

De otoplastieken zijn op maat gemaakte gehoorbescherming. Ieder van uw medewerkers heeft dus eigen bescherming. Op deze manier is de werking optimaal en zorgt het er ook voor dat het comfortabel in de oren zit. We meten de bescherming op aan de hand van de oren van uw medewerkers, maar ook door deze af te stemmen op het lawaai. U kunt ervoor kiezen om langs te gaan bij één van onze service punten, maar wij kunnen ook naar uw locatie komen. Dit maakt het waarschijnlijk gemakkelijker omdat al uw medewerkers dan aanwezig zijn en het dus in één leer aangemeten kan worden. Ook is het belangrijk om uw otoplastiek eens in de zoveel tijd te vervangen. Dit komt doordat uw oren groeien maar ook de demping van de plastieken afneemt.

 

Meer informatie

 

Wilt u ervoor zorgen dat uw werknemers geen gehoorbeschadiging oplopen tijdens het werk? Schaf dan otoplastieken aan voor uw hele team. Deze gehoorbescherming maken wij op maat. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op. Onze medewerkers adviseren u graag over onze producten en kijken samen met u wat er mogelijk is bij uw bedrijf. We creëren een veilige werkomgeving waardoor u niet langer hoeft te vrezen dat u niet aan de arbeidsvoorwaarden voldoet.