Ouderwets potje bowlen bij bowlingbaan Utrecht

Wat moeten we nu gaan doen nu het natter weer wordt? We kunnen weer eens ouderwets een potje gaan bowlen. Vroeger ging ik regelmatig met mijn gezin naar de bowlingbaan toe. Het was in die tijd altijd wel druk en soms ook vol gereserveerd. Dit zorgde ervoor dat wij vooraf altijd telefonisch reserveerden. Tegenwoordig is het een stuk rustiger en kan ik altijd wel een baan ter beschikking krijgen. Dit is ook het geval bij bowlingbaan Utrecht. Wanneer ik ga bowlen ga ik vrijwel altijd met mijn gezin. Ook zie je vaak groepen vrienden en heel soms stelletjes op de bowlingbaan.

Reserveren bij bowlingbaan Utrecht

Om het de mensen makkelijk te maken kan er bij bowlingbaan Utrecht online gereserveerd worden. Je kan hier van alles aangeven. Met hoeveel volwassen en kinderen je komt, hoeveel banen je wilt en hoe laat en hoelang je wilt gaan bowlen. Zij hebben maar liefst 16 banen waaronder 4 jungle banen. Deze banen zijn natuurlijk hartstikke leuk voor kinderfeestjes of voor jonge gezinnen. Natuurlijk kan er ook nog gewoon telefonisch gereserveerd worden. Dit bowlingcentrum is 7 dagen per week geopend en dagelijks bereikbaar.

Waarom bij bowlingbaan Utrecht

Bowlen is een leuk uitje voor het hele gezin. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent. Of je nu heel sportief bent of juist wat minder. Bowlen is een sport die het hele gezin bij elkaar brengt en waar iedereen het naar zijn zin kan hebben. Helemaal in de tijd van internet en mobiele telefoons is dit een leuke activiteit om het gezin te herenigen. Voor de iets minder goede bowler kunnen er bij bowlingbaan Utrecht hekjes worden geplaats bij de goot, zodat ook deze bowler de kegels kan omgooien. Tijdens het bowlen zelf kan er natuurlijk een drankje en hapje worden besteld. Ook voor of na afloop kan er nog worden gedineerd of een borrel worden gedronken. Dit zijn de belangrijkste redenen om hier te gaan bowlen.