Parkeerschade herstellen? Repareer oneffenheden

Parkeerschade is, zoals het woord al zegt, schade die ontstaat terwijl uw auto gewoon geparkeerd staat. Het is over het algemeen schade wat niet groter is dan een muntje. Deze schade kan bijvoorbeeld komen door een andere automobilist die zijn deur hard opengooit en daardoor uw deur beschadigd. Maar ook kan er bijvoorbeeld een kind tegenaan fietsen of een dier doet iets waardoor een klein deukje of krasje ontstaat. Gelukkig kunnen we dit makkelijk repareren. Kom langs in een van onze vestigingen en rijd weer weg met een auto die weer zo goed als nieuw is.

Wat kunt u doen tegen schade bij parkeren?

De beste tip die wij kunnen geven is door de auto niet te parkeren op een plek waar veel andere mensen en auto’s langs komen. Op een openbare parkeerplaats is het erg makkelijk om een andere auto te beschadigen. Onze tip is dan ook om ene auto zoveel mogelijk neer te zetten op een plek waar minder mensen langs komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een eigen oprit waar de auto vaak wel op kan en wanneer het mag voor de deur aan de zijkant van de weg. Wanneer dit echt niet mogelijk is raden wij u aan om zo veel mogelijk aan de randen van de parkeerplaats. Op deze manier verminder je het aantal parkeerders naast uw auto tot 1 in plaats van 2. Een andere tip die wij kunnen geven is om de auto bij camera’s te parkeren. Op deze manier kunt u achterhalen wat er gebeurd is en wanneer er te zien is wie de dader is kunt u hiermee aankomen bij uw verzekering en hoeft u er zelf niets voor te betalen of te claimen.

Meer informatie

Voor meer informatie over parkeerschade kunt u onze website bekijken of kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en hopen u te kunnen helpen met deze vervelende schade.