Parket Alphen aan den Rijn | Het beste voor uw voeten

Veel mensen hebben een vloer die ze voor meerdere jaren gebruiken, sommige mensen doen er zelfs 15 tot 20 jaar mee. Een vloer aanschaffen is dus een flinke investering, omdat je er meerdere jaren tegenaan kijkt en eroverheen loopt. Over het algemeen moet vloerbedekking en laminaat om de zoveel jaar vervangen worden. Een vloer van stenen kan langer blijven liggen. Maar wanneer u een vloer wilt moet u eens langskomen bij ons. Wij hebben het beste parket Alphen aan den Rijn bij u in de regio.

De showroom

In onze showroom zijn al onze vloeren te bezichtigen. Daarbij hebben wij ook een ruim aanbod raambekleding en andere vloerbekleding waar u iets leuks uit kan zoeken. In onze showroom staan ook adviseurs. Deze werknemers geven graag advies over welke kleurcombinaties leuk zouden staan met uw huidige meubels. Daarbij kunnen ze ook inspirerend zijn door de vele ervaring en de talloze combinaties die ze al hebben gezien. Zo hebben wij al meerdere keren mensen geïnspireerd om een bepaalde combinatie van vloeren met hun huidige interieur te combineren. Deze mensen zijn vandaag de dag nog steeds super enthousiast en we ontvangen nog regelmatig een bedankje van deze mensen. Wilt u dus een nieuw parket Alphen aan den Rijn, maar heeft u geen inspiratie? Kom langs en vraag het aan een van onze experts.

Coronamaatregelen

Om er voor te zorgen dat iedereen veilig naar de nieuwe parketvloer kan komen kijken vragen wij iedereen met klachten echt thuis te blijven. Kom verder met een mondkapje op en ontsmet je handen bij binnenkomst. Zo zorgen we dat onze showroom voor iedereen een veilige omgeving is en dat we het virus zo min mogelijk kans om mensen te besmetten achter onze deuren. Maakt u zich dus vooral geen zorgen om langs te komen, wij doen er alles aan om onze showroom veilig te maken