Patchkabel informatie

Een patchkabel is een kabel die gebruikt wordt voor het maken van netwerkverbindingen tussen een router en een ander apparaat. Bijvoorbeeld een printer, laptop, spel computer of iets dergelijks.  Het staat ook wel bekend als een ethernet kabel. In principe is het een RJ-45 connector die aan een UTP kabel is bevestigd.

De patchkabel ziet er uit als een kabel met een blokje aan het uiteinde. Deze kan je inpluggen in een apparaat naar keuze. Dit werkt vaak beter dan Wi-Fi, omdat de verbinding stabieler is. Verder kan de kabel in verschillende kleuren en maten komen. Dit is afhankelijk van de voldoeningseisen.

Patchkabel kopen

Bij ons kan je kiezen uit een uitgebreid assortiment aan patchkabels. Wij bieden zowel single als multi mode vezels met verscheidenheid aan connectoren. Denk bijvoorbeeld aan 9/125, 62,5/125, 50/125, LS, ST en SC. Met meer dan 25 jaar ervaring in de elektrotechnische industrie hebben wij door de jaren heen een hoop ervaring en kennis opgedaan.

Als je hulp nodig hebt met het maken van een keuze dan staan onze ervaren medewerkers voor je klaar. Ze weten voor iedere unieke situatie de juiste match te vinden. Dit scheelt jou een hoop tijd en moeite. Hiervoor bieden wij A-merk kwaliteitsproducten. Op deze manier gaan de producten lang mee, mede vanwege de hoge kwaliteit. Naast kwaliteit vinden wij snelheid, klantgerichtheid, bereikbaarheid en flexibiliteit ook erg belangrijke waardes die wij proberen na te streven.

Contact opnemen over de patchkabel

Als je vragen hebt over de patchkabel dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het mogelijk om een offerte aan te vragen, zodat je advies van ons kan ontvangen en een beter inzicht krijgt in het financiële plaatje dat er bij komt kijken.