Profiteer van alle voordelen van op- en overslag

De op- en overslag van goederen is voor veel bedrijven dagelijkse kost. Maar er zijn ook veel kleinere bedrijven die dit niet altijd zomaar kunnen doen. Bedrijven met beperkte opslagcapaciteiten. Deze bedrijven hebben vaak weinig voorraad en bestellen de producten van klanten pas na de bestelling. Maar dat heeft niet altijd voordelen. De leveringstijd wordt namelijk veel langer. Met als mogelijk gevolg dat de concurrentie je inhaalt. Daarbij biedt de opslag van goederen ook mogelijkheden voor het ontwikkelen van een project. Een project waar in het eigen bedrijf geen ruimte meer is. In de opslag loodsen van een transport bedrijf kan er gebruik gemaakt worden van de ruimte en van de geïnstalleerde kranen.

De opslag mogelijkheden in een externe loods

De opslagmogelijkheden in een externe loods zijn heel variabel. Zo zijn er bedrijven die grote hoeveelheden bulkgoederen willen opslaan. Maar ook komt het vaak voor dat bedrijven de loodsen gebruiken voor de opslag van machines. Beide gevallen hebben voordelen die volop benut kunnen worden. De opslag van machines zorgt bijvoorbeeld voor meer ruimte in eigen loodsen waardoor er weer uitgebreid kan worden op de diensten. Met de opslag van goederen zul je vooral merken dat de leveringstijden drastisch zullen afnemen. Op die manier kun je klanten eerder voorzien van de producten en diensten die zij nodig hebben. Wat ook weer zorgt voor een onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie.

Op- en overslag van goederen

Wat houdt de op- en overslag van goederen in een externe loods nu precies in voor uw bedrijf? Wat kunt u ervan verwachten? De goederen of machines kunnen altijd opgeslagen worden in een grote loods. Hier zijn zij veilig en beschermd en heeft u altijd volledige toegang. Daarbij wordt in de loods gebruik gemaakt van hijskranen waarmee de goederen gemakkelijk overgeslagen kunnen worden op toepasselijke vervoersmiddelen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.