Proosten doen we met elkaar in het Belgisch Biercafé

Na een drukke week werk is iedereen wel toe aan wat ontspanning. We zijn immers allemaal mensen die hun rust nodig hebben. De manier van ontspannen is voor een ieder weer anders. De één ligt liever thuis met een zak popcorn terwijl de ander er liever op uit gaat met vrienden. Voor die mensen hebben wij het nog leuker en gezelliger gemaakt in het Belgisch Biercafé! Gezelligheid maak je met elkaar en dat is precies wat wij willen uitstralen. Kom gezellig langs met je vrienden of familie en dan zorgen wij voor het bier, muziek en feestje.

Proef onze speciaal biertjes

Als je zegt België, dan zeg je meteen: speciaal bier of chocola, het is maar wat je lekkerder vindt. Belgische chocola is hier niet maar gelukkig hebben we wel een ruim aanbod aan speciaal biertjes voor echte liefhebbers. Denk aan diverse biertjes zoals: Blond-, Bock- en Tripel bier. Elk biertje heeft weer zijn eigen unieke eigenschappen en kenmerken wat het een feest maakt om ze te proberen. Benieuwd geworden naar ons assortiment? Via onze site kan je ons menu in speciaal biertjes vinden.

Voor mannen en vrouwen

Het Belgisch Biercafé wordt vaak geassocieerd met mannen die veel alcohol drinken. Dit blijkt in de praktijk niet altijd correct. In ons café is iedereen welkom om gezellig een biertje te komen drinken. Steeds vaker zien wij  mensen van verschillende doelgroepen binnenstromen, wat ons café nog is een uniek kenmerk geeft. Wie je bent, hoe je er uitziet en waar je ook vandaan komt iedereen is welkom en dat maakt ons café zo laagdrempelig. Je zal je direct op je gemak voelen en nog sneller nieuwe vrienden hebben gemaakt om de volgende ronde weer op te proosten. Wanneer zien we je verschijnen, het bier staat al koud en klaar om geserveerd te worden.