Psycholoog in Amersfoort – Je bent van harte welkom!

Praten met een vertrouwenspersoon lucht op

Hoewel het voor veel mensen moeilijk is om over hun problemen te praten, kan het een opluchting zijn om met een psycholoog in Amersfoort te praten. Je hart luchten bij iemand die een luisterend oor biedt en samen met jou op zoek gaat naar oplossingen, nieuwe mogelijkheden of uitdagingen is voor ieder een opluchting. Tijdens een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek met onze psycholoog in Amersfoort ontdekken we waar we je mee kunnen helpen én of wij wel de juiste partij zijn om jou de beste behandeling te bieden.

Gewaardeerd psycholoog in Amersfoort

Als ervaren psycholoog in Amersfoort weten wij als geen ander hoe wij de beste behandeling kunnen starten voor tieners vanaf 12 jaar en volwassenen. Onze psychologenpraktijk kenmerkt zich door haar kleinschaligheid en persoonlijke omgang met onze cliënten. Een onverwachts belletje kun je regelmatig verwachten van Henk Helmantel.

Henk Helmantel heeft na jarenlang gestudeerd te hebben aan verschillende universiteiten de keuze gemaakt om als psycholoog in Amersfoort te beginnen. Na meerdere opleidingen en gewerkt te hebben met kinderen wist hij het zeker; hij wilde zijn droom achterna gaan en zijn eigen praktijk beginnen.

Nu behandeld hij als psycholoog in Amersfoort tal van tieners en volwassenen die hun gevoelens willen uiten bij een vertrouwd persoon. Mocht hij niet de juiste zijn? Geen probleem, we beschikken over een breed scala aan collega’s met ieder zijn of haar specialisatie die jou wel verder kunnen helpen!

Een warme en vertrouwde sfeer

Jezelf op je gemak voelen als je bij ons in de stoel zit, dat is voor zowel jezelf als voor ons enorm belangrijk. Daarom zien we je graag langskomen voor een kennismakingsgesprek. Plan een afspraak in en neem contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk zien!