Renovatievloer – voor het vervangen van verslechterde balklagen

Een nieuw huis kopen is altijd spannend. Want wat vind jij mooi? Zie je jezelf het liefste in een nieuwbouwhuis, een jaren dertig woning, appartement of vrijstaande woning? Ik heb vorige maan mijn droomhuis gekocht. Een mooie jaren dertig rijtjeswoning. Na de aankoop heb ik de houten balken laten inspecteren. Ik kreeg als advies om een renovatievloer te laten plaatsen. De houten balken in mijn woning waren van verslechterde kwaliteit.

Benieuwd of een renovatievloer in jouw woning ook nodig is? Lees dan snel verder, ik vertel je meer over bij wie jij je houten balken kan laten inspecteren.

Renovatievloer laten plaatsen of zelf plaatsen

Je kunt bij ons twee verschillende renovatievloeren verkrijgen. Je kunt ervoor kiezen om deze zelf aan te meten en te plaatsen of je kan dit uitbesteden aan ons. Een renovatievloer zorgt voor een verbeterde isolatiewaarde. Daarnaast is het bestand tegen warmte, kou en vocht. Onze vloeren zijn deze tijd en worden steeds doorontwikkeld.

Overige werkzaamheden

Naast het leveren van vloeren kunnen wij ook holle wanden plaatsen in uw woning, of een woning casco opleveren. Daarnaast beschikken wij ook over verschillende specials. Dit zijn het aanleggen van stalvloeren, ons eigen snel-bouw-systeem en luchtdicht bouwen.

Kom in contact

Wil je ook een renovatievloer laten plaatsen in je woning maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Breng dan een bezoekje aan onze website. Je kunt hier vrijblijvend een afspraak inplannen. Wij brengen dan een passend advies voor je uit. Wij luisteren eerst naar je wensen en behoeften. Of je nou zelf de vloer wilt plaatsen of deze door ons wilt laten plaatsen, wij bespreken rustig nog eens alle mogelijkheden. Nu al dringende vragen? Dan kan je ons altijd even mailen of bellen. Een medewerker staat je zo goed mogelijk te woord.