Review: OnePlus 7T Pro

Videoreview door Androidplanet.

De OnePlus 7T Pro is een alleskunner. Met een prachtig afgerond design, een Amoled scherm en vele cameraopties, is de telefoon van alle markten thuis. Ook beschikt de OnePlus 7T Pro over het nieuwe Warp Charge 30T systeem wat zorgt voor een snellere en constantere snelheid tijdens het laden. Hierdoor kan er in slechts 30 minuten tot wel 68% opgeladen worden.

Display
De telefoon beschikt over een 6,67 inch edge-to-edge beeldscherm. In dit beeldscherm zit een vingerafdrukscanner verwerkt om snel te kunnen ontgrendelen. Ook is er een leesmodus aanwezig, deze filtert het blauwe licht wat zorgt voor een veiligere en comfortabelere leeservaring. De OnePlus 7T Pro is gecertificeerd voor HDR-weergave op Netflix, YouTube en Amazon Prime Video.

Camera
De telefoon beschikt over 3 camera’s op de achterzijde. Wissel bij het maken van een foto tussen de 48 Megapixel hoofdcamera, 16 Megapixel ultra-groothoekcamera en de 8 Megapixel telecamera met 3x zoom. Er is ook een nightscape modus, schakel deze in om in het donker verrassend heldere foto’s te maken. Ook portret modus is aanwezig op de OnePlus 7T Pro. Aan de voorzijde van de telefoon is er gebruik gemaakt van een pop-up selfie camera van 16 Megapixel.