Rijlessen in Alphen aan den Rijn

Je bent eindelijk oud genoeg om te rijlessen en wilt hier ook zo snel mogelijk gebruik van maken! Onze rijlessen in Alphen aan den Rijn worden door leuke, ervaren instructeur begeleid en zorgen ervoor dat jij je voertuig volledig onder controle krijgt, zodat jij verantwoord de weg op kan. 

Met jarenlange ervaring in het geven van rijlessen in Alphen aan den Rijn weten wij precies wat me moeten doen om onze leerlingen in één keer te laten slagen. Ook weten wij wat onze leerlingen van ons verwachten en weten hier goed op in te spelen. Ons slagingspercentage is hoog en onze leerlingen kijken altijd met een positieve blik terug op onze samenwerking! Mochten er helaas toch miscommunicaties of ongeregeldheden ontstaan, zoeken we samen met de leerling naar de juiste oplossing!

Uiteraard is het verplicht om eerst je theorie-examen te hebben behaald, om vervolgens te starten met je rijlessen. We helpen je graag met het behalen van je rijbewijs!

Onze pakketten

De één haalt zijn rijbewijs met 15 lessen en de ander heeft er wat langer voor nodig. Uiteraard weten wij niet precies hoeveel rijlessen jij nodig hebt om te slagen, maar er wordt wel een inschatting gemaakt. Voor een onervaren leerling bieden wij de mogelijkheid om tussen de 40 en 50 rijlessen te nemen. Hoe meer ervaring je hebt, en hoe meer aanleg je hebt, des te minder rijlessen kan je nemen! Een wonderkind heeft zo’n 10 tot 20 rijlessen nodig! Er wordt vaak een intake rijles aangeraden zodat de ervaren rijinstructeur kan zien hoeveel aanleg jij er voor hebt. Aan de hand hiervan overleggen we samen wat het beste pakket is!

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we u vakkundig verder kunnen helpen!