Rijschool Alphen aan den Rijn | Elk type les voor iedereen!

Wil jij een autorijbewijs of elk ander rijbewijs halen? Dan ben je hier aan het goede adres! Van scooter en autorijbewijzen tot aan aanhanger en tractor rijbewijzen. Alle soorten rijbewijzen die jij nodig hebt kunt je behalen bij de rijschool in Alphen aan den Rijn. Ook voor mensen die een speciale begeleiding nodig hebben zijn wij een goede keuze. Zo hebben wij speciale lessen voor bijvoorbeeld mensen met autisme, faalangst, ADHD of een andere factor waardoor reguliere lessen niet aan te raden zijn. Ook laten wij je helemaal vrij in he tempo waarin je een rijbewijs wilt halen.

Soorten cursussen bij rijschool Alphen aan den Rijn

Bij de rijschool in Alphen aan den Rijn sta je helemaal vrij in de keuze in hoe lang je over het halen van jouw nieuwe rijbewijs. Natuurlijk zijn er wel een aantal richtlijnen die voldaan moeten worden om de minimale basiskennis te beheersen. Zo zijn er verschillende cursussen die in een dag gedaan kunnen worden. Zoals een scooterrijbewijs of een aanhanger rijles. Maar de beginnende bestuurders die een autorijbewijs nodig hebben zullen toch wel meerdere weken moeten incalculeren. Omdat de basisregels van het verkeer natuurlijk goed onder de knie gekregen moeten worden. Alle nodige kennis kun je opdoen bij de rijschool in Alphen aan den Rijn.

Gecombineerde rijbewijzen?

Er zijn bepaalde rijbewijzen die een beetje overlap met elkaar hebben. Het meest bekende voorbeeld is natuurlijk het scooter rijbewijs wat je meteen bij een autorijbewijs erbij krijgt. Je hoeft verder nog nooit op een scooter gezeten te hebben. Verder is er ook een overlap tussen het B en BE rijbewijs. Zo kun je met een normaal autorijbewijs al met een aanhanger rijden als je aan bepaalde voorwaarden kunt voldoen. Wanneer een aanhanger minder weegt dan 750 kilo is het mogelijk om deze mee te nemen wanneer je enkel in bezit bent van een B rijbewijs. En zo zijn er nog meer voorwaarden waarmee je verschillende rijbewijzen kunt combineren, waardoor je dus niet allerlei verschillende rijbewijzen nodig hebt.