Scheepsonderdelen aanschaffen en monteren

Scheepsonderdelen zijn belangrijker dan ooit geworden. Schepen varen jaarlijkse duizenden kilometers over de hele wereld. Of dit nou is van Rotterdam naar Hamburg of van China naar Amerika, niets is te gek. Omdat de schepen zo gigantisch veel kilometers maken is het logisch dat de onderdelen wat sneller slijten dan normaal. Dit betekend dat er dus zeer vaak nieuwe onderdelen nodig zijn. Bij ons kun je voor deze onderdelen terecht. Wij hebben een zeer breed assortiment in onderdelen. Of dit nou is voor kleine schepen of voor de grote jongens op de markt. Onze producten zijn van top kwaliteit en hebben altijd 6 maanden garantie.

Montage van de onderdelen

Wanneer je bij ons onderdelen aanschaft bieden wij aan om door ons de onderdelen te laten monteren. Wij weten als geen ander dat het niemand zijn favoriete bezigheid is om onderdelen te vervangen. Dit kan ook nog eens zeer tijdrovend worden wanneer je iets verkeerd doet. Wij van scheepsonderdelen bieden onze zeer ervaren monteurs aan om aan de slag te gaan met de montage. Dit doen wij natuurlijk niet gratis, hiervoor betaal je per uur. Wanneer er grote spoed zit achter de montage kunnen wij meerdere monteurs inzetten om tijd te besparen.

Locatie

Ons scheepswerf bevind zich in de havenstand Rotterdam. Ons werf ligt aan de maas en zijn dus erg makkelijk te bereiken voor zowel binnenvaart als zeevaart. Wij beschikken over onze eigen kade. Wij kunnen het schip hier ook uit het water halen. Aangezien dit ons eigen terrein is zijn de kosten dus gratis, geen dure aanleg havens met vervelende havenmeesters dus. Wanner je bij ons onderdelen wil aanschaffen en laten monteren is het noodzakelijk om van te voren een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij er voor zorgen dat het terrein op orde is en er genoeg ruimte is voor het schip. Graag tot snel en voor nu veilige kilometers toegewenst.