Schoonmaakbedrijf

Sinds 1976 zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoorpanden. Onze jarenlange ervaring zorgt voor vertrouwen en respect bij de klant, wat ons meer zekerheid geeft. 25 jaar na de opening van ons bedrijf, kochten Lodewijk en Janny, de oprichters van ons schoonmaakbedrijf, hun eerste pand. Vanaf dat moment is ons bedrijf hard gegroeid en werken er nu circa. 125 werknemers die nog altijd vol passie hun werk doen. Door onze professionele aanpak helpen wij 237 bedrijven. We snappen dat u geen tijd heeft om uw pand schoon te maken om uzelf en uw werknemers in een schoon en gezond kantoor te laten werken. Daarom helpen wij u als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf graag verder!

Diensten

Al sinds onze beginjaren houden wij ons bezig met het schoonmaken van kantoorpanden. We helpen u dan ook graag om uw pand schoon te maken. We nemen alles mee om optimaal resultaat te zien! Naast het feit dat het belangrijk is om in een schone werkomgeving te werken, is het ook belangrijk om de buitenkant van uw pand schoon te maken, om professionaliteit uit te stralen!

Voor de kleinere panden, of enorme loodsen doen wij ook aan vloerreiniging. Onze schrob- zuigmachine zetten wij in om grote oppervlakte schoon te maken. Voor de kleinere ruimtes gebruiken wij onze boenmachine.

Ook kunt u bij ons terecht voor tapijtreiniging. Om optimaal resultaat te zien maken wij gebruik van de beste schoonmaakartikelen! Ook leveren we tapijttegels.

Service

Om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen vinden wij het enorm belangrijk om goed contact te hebben met onze klanten, om een goede samenwerking te behouden. Mocht er toch wat mis gaan, lossen we dit graag zo snel mogelijk met de klant op!

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn, kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen!