Sigma Coating: Wat is het precies?

Al sinds de 18e eeuw is Sigma Coating verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van een assortiment vol met allerlei soorten topverven. Naast dat we veel werkzaam zijn binnen de maritieme sector, bieden wij ook expertise binnen allerlei andere sectoren. Bij ons kunt u terecht voor diverse informatie, technisch advies en coating voor uw schip. Met onze kennis zorgen we dat de juiste coating bij uw schip terecht komt. Het is natuurlijk belangrijk dat schepen van een goede, sterke en beschermde laag worden voorzien. De coating moet ook als een soort beschermlaag dienen. Zo is de buitenkant van het schip vaak minder vatbaar voor beschadigingen. Een schip verven is natuurlijk een grote klus, dit kost veel kracht en tijd wanneer u dit voor elkaar heeft. Hierbij is het zeker van belang dat u de juiste verf gebruikt voor uw schip.

Sigma Coating assortiment

Binnen ons assortiment van Sigma Coating kunt u diverse soorten primers vinden, grondverf, jachtlakken, lakken en een hittebestendige aluminium coating. Wij leveren altijd zeer hoogwaardige producten van goede kwaliteit. Voor een prachtig afgewerkt project, kiest u voor onze producten. Wij bieden voor elk schip een passende verf oplossing.

Informatie

Bent u benieuwd naar onze producten en ons assortiment van Sigma Coating? Neem dan snel een kijkje op onze website. U kunt heel gemakkelijk alle producten uit ons assortiment online bestellen en bekijken via onze webshop. Staat uw wens er niet tussen? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen. Wij zullen u goed adviseren welke verf u nodig heeft. Zoals eerder gemeld, is het van cruciaal belang dat u de juiste verf (coating) gebruikt voor bij het verven van uw schip. Het is zonde als u niet over de juiste verf beschikt en uw grote project niet goed is uitgevoerd door het maken van de verkeerde verf keuze.