Slagerij vacatures | Wij zoeken jou!

We hebben in Nederland veel slagers. En dat is maar goed ook. Veel slagers kunnen alleen lastig een baan vinden. Misschien geldt dit ook voor jou. Je hebt de vakschool voor slagers afgerond en je bent helemaal klaar om te beginnen als professioneel slager. Alleen het vinden van de juiste opdrachtgever is nog niet zo makkelijk. Gelukkig hebben wij een bedrijf wat jou kan helpen bij het vinden van slagerij vacatures. Wij werken samen met slagerijen door heel Nederland die afwisselend extra handen nodig hebben. Op die manier kunnen we jou gebruiken om al onze samenwerkingspartners uit de brand te helpen. Daarbij krijg jij natuurlijk goed betaald.

Wat hebben wij te bieden?

Om te beginnen bieden naar jou een baan aan. Daarbij voorzien wij jou van een goed salaris volgens de CAO regelingen. Ook bieden wij jou gevarieerd werk aan doordat wij jou door het hele land inzetten bij verschillende slagers. Ook kunnen wij jou voorzien van een werkweek van 30 tot 40 uur waarbij je kunt uitgroeien naar een vast contract.

Wat wij zoeken in een slager

Onze voornaamste eis is een slager die liefde heeft voor het vak wat hij doet. Dit houdt in dat jij altijd zin hebt om te werken en dit en uitstraalt naar de klanten. Natuurlijk zoeken wij ook nog op een aantal eisen die wat meer vakgericht zijn. Denk hierbij aan dat je naar de vakschool geweest moet zijn. Ervaring moet hebben met grote messen en het snijden van vlees en je moet je mouwen op durven stropen en niet bang zijn om vieze handen te krijgen. Wanneer jij aan al deze eisen voldoet kunnen wij samen kijken of hij verschillende slagerij vacatures met jou kunnen opvullen. Wanneer jij denkt dat je aan al deze eisen voldoet kun je contact met ons opnemen. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken of contact met ons leggen.