Smoothie bar met de lekkerste smoothies op uw evenement

De smoothies en sapjes zijn tegenwoordig zelfs niet meer weg te slaan uit de supermarkt en er komen steeds meer zaakjes die deze producten verkopen. Om in te spelen op deze trend kunt u ook een smoothie bar aan uw evenement toevoegen. De smoothies zorgen voor een ontspannen sfeer door de vrolijke uitstraling en zijn daarnaast ook nog eens heel lekker waardoor de bezoekers er echt van zullen genieten. Als je een smoothie bar huurt voor op je evenement zit er ook een specialist in het maken van smoothies inbegrepen zodat er op uw evenement de lekkerste smoothies worden gemaakt.

 

Eindeloze mogelijkheden bij de smoothie bar

 

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden bij het maken, je kan eindeloos variëren met verschillende ingrediënten die altijd vers zijn zodat de lekkerste smoothie ontstaat. Ga je bijvoorbeeld voor een frisse smoothie of een lekker zoete smootie. De specialisten hebben kennis over de verschillende smaken en de mogelijke combinatie zodat er echt iets lekkers wordt geserveerd. Daarnaast zijn de makers van smoothies extreem vriendelijk en enthousiast zodat de sfeer op uw evenement een boost krijgt. Bij de smoothie bar staat een echte bartender die de bezoekers een goede service verleent zodat de bezoekers het goed naar hun zin hebben.

 

De verschillende barretjes

 

Er zijn verschillende soorten barretjes die we voor uw evenement kunnen gebruiken zodat u kunt kiezen welke het best bij uw evenement past. Je kan namelijk kiezen voor een soort foodtruck die omgetoverd is tot bar, voor een echte loungebar of voor een andere bar uit het assortiment. Achter deze bar worden de lekkerste smoothies gemaakt waar de bezoekers van uw evenement van zullen genieten. Om de mogelijkheden en de verschillende barretjes te bekijken kunt u het beste een kijkje op de website nemen. Verder ziet u ook de lekkere smoothies die u kunt serveren op uw evenement.