Smoothie bar op een evenement

Je kent ze vast wel van die kleurrijke drankjes vaak gebruikt van fruit en vol van smaak. Smoothies worden steeds populairder en passen helemaal in de trend van een healthy lifestyle. Als je nu door de stad loop zie je regelmatig smoothie barretjes of plaatsen waar je deze sapjes kan kopen. Dit is niet heel gek want het zijn hele lekkere drankjes en ook nog eens gezond. Tegenwoordig is het ook mogelijk om smoothies uit te delen op je evenement. Dit kan door het huren van een smoothie bar voor het evenement. Als je een smoothie bar met bartender huurt worden de lekkerste smoothies op het evenement gemaakt. De bartender heeft veel verstand van verschillende smaken en weet de beste combinaties te maken. Verder heeft hij veel ervaring en weet hij wat lekker is.

 

Smoothie bar met de lekkerste smaken

Smoothies zijn er in veel varianten het is daarom leuk als je zoveel mogelijk smaken proeft. Bij de smoothie bar is het mogelijk om zelf een smoothie samen te stellen met ingrediënten die je lekker vindt. Voorbeelden van smoothies zijn de kersensmoothie, frambozensmoothie, mangosmoothie, tropische smoothie of een smoothie met havermout. De bartenders maken de smoothies graag voor je en doen dit met een glimlach. Het drinken van een smoothie bij de smoothie bar is echt een feestje voor de bezoekers. Een smoothie bar is een echte toevoeging naast koffie en thee.

Zelf een smoothie maken

Het is ook makkelijk om zelf een smoothie te maken dit kan je door water, fruitsap of melk in een blender te doe met ingrediënten naar keuze. Door dit te mixen ontstaat er als het goed is een lekker drankje. Bij de smoothie bar kan je gerust om recepten vragen zodat je de smoothies thuis na kan maken. Het is ook mogelijk om voor recepten op internet te kijken want daar staan er genoeg.