Snelloopdeur | Snel verkeer binnen en buiten laten

Voor bepaalde industriele of commerciele omgevingen is het soms nodig veel verkeer binnen en buiten te laten. Een voorbeeld hiervan in bij een magazijn, dat vracht moet lossen en naar binnen moet halen. Om ervoor te zorgen dat het binnenklimaat niet beïnvloed wordt door het buitenklimaat moet de opening zo snel mogelijk afgesloten worden. Een oplossing die dit probleem oplost is een snelloopdeur. In dit artikel vertellen wij u meer over deze slimme oplossing. Lees snel verder.

Wat een snelloopdeur doet

Eerst vertellen wij u wat een snelloopdeur precies doet. Deze deur is een innovatieve deur dat snel open en dicht gaat. Zo wordt het klimaat binnen goed afgesloten. Door een goed afgesloten ruimte is er minder energie nodig om de binnentemperatuur op peil te houden. In de zomer is het buiten erg warm. Bij een supermarkt is het binnen dan ook veel koeler, dit is nodig voor de houdbaarheid van de producten. Als er bij het lossen van de vracht in het magazijn de deuren te lang open blijven, kan de buitenlucht een impact hebben op de lucht in de supermarkt. De ramen van de koelingen kunnen gaan beslaan en de producten op bijvoorbeeld de groente-en fruitafdeling kunnen eerder slap worden. Een supermarkt kan daarom kiezen voor het versterken van de temperatuurregelaar, of er kan gekozen worden voor een deur dat snel kan afsluiten. Het laatste is een duurzamere optie.

Ons bedrijf

Wij zijn een bedrijf dat alweer 45 jaar bestaat en wereldwijd onze prachtige deuren levert aan bedrijven en industrieën die deze goed kunnen gebruiken. Onze klanten zijn zeer tevreden over de producten die wij produceren en aanleveren. In 1994 is in Nederland een vestiging geopend en zijn we uitgegroeid als een groot bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij zijn er van overtuigd dat wij onze klanten kunnen voorzien van de beste kwaliteit en service. Geloof je ons niet? Maak een afspraak, zodat we u kunnen overtuigen van ons werk.