Snelvouwdeur | Snel in en uitlopen

Een snelloopdeur

Een snelloopdeur is een deur dat door nieuwe technologie snel open en dicht kan. Tegenwoordig kan een deur veel meer dan alleen open en dicht. Wij verkopen bijvoorbeeld ook deuren die de lucht kunnen reinigen, dit is voor cleanrooms ideaal. Zo zijn er nog meer type deuren die zijn ontworpen voor verschillende situaties. Voor garages, magazijnen of supermarkten. Een snelvouwdeur is een deur dat is ontworpen voor industrie.

Snelvouwdeuren

Nu we weten wat een snelloopdeur is kunnen we specifieker uitleggen wat snelvouwdeuren zijn en wat het verschil is tussen deze twee. Het verschil is de manier waarop de deuren open gaan. De vouw in de deur is handig op grote openingen snel en voorzichtig te openen. Ons product is ontworpen om snel en efficiënt te openen, voor grote industriële plaatsen. De deuren zijn een echte aanwinst voor uw bedrijf. U kunt ze zowel binnen als buiten inzetten. Naast de functionaliteit is het ontwerp strak afgewerkt met poedercoat. De kleur van de poedercoat is door u te bepalen.

Advies nodig? Wij helpen!

Heeft u na het lezen van dit artikel meer informatie nodig bij het kiezen van de juiste snelloopdeur voor uw situatie? Onze collega’s helpen u graag verder met uw vragen. Met al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van technologische deuren kunnen wij u goed adviseren en helpen. Maak een afspraak op onze website door ons contactformulier in te vullen, of neem telefonisch contact.