Speedgate aanschaffen

Een speedgate is een deur die automatisch snel open en dicht gaat wanneer er beweging vlakbij de deur wordt gedetecteerd. Deze deuren zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Daardoor zijn er verschillende toepassingsmogelijkheden waar deze deuren een goede oplossing kunnen leveren.

Een speedgate wordt ook wel een snelloopdeur genoemd. Dit is zo vanwege de snelheid waarmee de deur open en dicht gaat. Verder is het ook een goede manier om de temperatuur stabiel te houden. In een vriescel is het bijvoorbeeld van groot belang dat de temperatuur onder een bepaalde minimum zit. In andere gevallen wil je de kou buiten houden, zodat je niet stookt voor de mussen.

Speedgate specialist

Voor het aanschaffen van een speedgate ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring in de snelloopdeuren industrie weten we precies waar we mee bezig zijn. We zijn constant aan het innoveren en ontwikkelen. Hierbij passen we de nieuwste technologische snufjes toe. Daardoor worden de deuren sneller, energiezuiniger, veiliger en hebben ze een langere levensduur.

De deuren zijn multifunctioneel. Daarom kunnen ze op verschillende manieren ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een garagedeur, een tussendeur in een magazijn, een roldeur in een laboratorium, etc. Je kan het zo gek niet bedenken en je kan er een snelloopdeur voor gebruiken.

Contact opnemen over de speedgate

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de speedgate dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om het contact formulier in te vullen.

Verder is het mogelijk om de speedgate in de praktijk te ervaren. Wij hebben een demo bus tot onze beschikking waar we uitgebreid de deur mee kunnen demonstreren. Je kan hiervoor een afspraak inplannen, dan komen we langs op jou terrein.