Sta er nooit alleen voor en vind hulp! | Psycholoog Amersfoort

Iemand die naar jou luistert en je wilt en kán helpen. Dat is voor veel mensen teveel gevraagd terwijl het eigenlijk binnen handbereik ligt. Hoe komt het dan dat veel mensen deze hulp niet zoeken? Schaamte misschien? We weten het nooit helemaal zeker. Wat we wel zeker weten is dat er sinds de lockdown aanzienlijk meer mensen last hebben van depressies of negatieve gedachtes. Mensen missen sociaal contact in de kantine van de sportvereniging of het sociale contact op school of op werk. Ze weten niet meer wat ze met zichzelf aan moeten en weten ook geen uitweg. Heb jij hier last van? Kom dan vooral eens langs bij een psycholoog in Amersfoort. Hij kan je echt helpen om hier doorheen te komen!

Hulp in moeilijke tijden

Sinds de maatregelen van de coronacrisis zijn ingevoerd zien we een explosieve toename van cliënten bij ons zelf en bij al onze collega’s in Nederland. Maar toch zien we nog steeds veel te veel mensen die geen hulp zoeken in dit soort lastige momenten. Het is niets om je voor te schamen. Één op de vijf mensen heeft wel eens last van negatieve gedachtes of zelfs een depressie, en dat allemaal sinds vorig jaar maart. Denk dus vooral niet dat een psycholoog iets is voor mensen die het echt niet meer zien zitten en kom gewoon langs. Je word geholpen en samen komen jullie hieruit. Voor een afspraak kun je terecht bij een psycholoog in Amersfoort die alle aandacht op jou vestigt en al vele cliënten blij heeft zien vertrekken.

Waarom deze psycholoog?

De psycholoog opereert vanuit een klein atelier. Een kleine plek waar veel cliënten zich meteen thuis voelen. Doordat de psycholoog niet veel cliënten heeft kent hij iedereen goed en persoonlijk en helpt hij je dus erg graag bij het toelachen van het leven.