Stap over naar glasvezel internet, maar wel met de juiste pigtails

Wanneer het mogelijk is om bij jou thuis een glasvezelkabel te leggen, is het verstandig om over te stappen van glasvezel internet. Dit internet biedt namelijk vele voordelen. Denk aan de snelheden. Deze zijn ruim met de helft hoger. Daarnaast is je uploadsnelheid net zo hoog als je downloadsnelheid. Hiervoor heb je wel de juiste pigtails nodig. Pigtails zorgen ervoor dat de kabel wordt voorzien van een connector. Met glasvezel internet heb je volledige keuzevrijheid betreft providers en kun je ook een pakket samenstellen naar eigen wensen. Kortom, het is slim om over te stappen als je de mogelijkheid hebt.

Snelheden tot wel 500 mb/s

Met glasvezel internet krijg je de mogelijkheid om met iedereen in het huis te genieten van het snelle internet. Met elk apparaat kun je genieten van de voordelen en dit kan ook met alle apparaten tegelijk. Als er nog een glasvezelkabel moet worden geplaatst dan is het verstandig om dit goed uit te zoeken voordat er een bedrijf komt. Zij zullen namelijk de eerste de beste kabel plaatsen met random pigtails. Het is daarom handig om een specifieke kabel te selecteren met de juiste pigtails. Wanneer je je kabel hebt geselecteerd kun je beginnen met het uitzoeken van een bedrijf dat het kan plaatsen.

Telefoneren gaat ook vlekkeloos

Met glasvezel zal je niet alleen sneller en beter internet hebben, je zal ook merken dat het telefoneren beter gaat. Door middel van glasvezel wordt de telefoonverbinding beter. Je zal merken dat er minder haperingen zijn en dat er minder telefoongesprekken wegvallen. Zoals je leest zijn er genoeg redenen om snel over te stappen op glasvezel internet. Dit zal jou helpen, maar ook alle andere bewoners van het huis. Vooral voor schoolactiviteiten is het fijn als je snel het internet op kan en alles kan downloaden.