Steunzolen aanmeten bij een specialist

Een steunzool kan mensen helpen met lichamelijke klachten. Voor een oplossing op maat kunt u bij ons steunzolen aanmeten. Vaak denken mensen dat het een eenvoudig proces is, maar er zit een wereld aan specialistische kennis achter. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over steunzolen en hoe deze gemaakt worden. Lees snel verder voor de informatie.

Aanmeten en ontwerpen

Met vakkundig advies, kwaliteit en een goede nazorg is een voetafwijking goed te behandelen. Wij maken op maat steunzolen, zodat u op een fijne manier door de dagen heen kunt bewegen. We geven een garantie op loopplezier. Lees hieronder hoe het in zijn werk gaat.

Aanmeten

Bij steunzolen aanmeten en het maken ervan komt veel kijken. De zolen worden namelijk op maat gemaakt, speciaal voor uw voeten. Voor het opmeten van uw voeten gebruiken wij kwalitatieve digitale apparatuur. Het apparatuur meet 3D uw voeten op, want hiermee kunnen wij precies de omvang van uw voet meten. Op basis van de 3D scan wordt er een zool ontworpen voor uw schoenen.

Ontwerpen

Het ontwerpen kan worden gedaan op een computer of IPad. Met de software kan er nauwkeurig een ontwerp gemaakt worden. Wij houden rekening met de drukpunten, vormgeving en voetstand. Als u heeft besloten om te gaan voor een steunzool dan raden wij aan een schoen te kiezen die een breed voetpad heeft. Ook moet het mogelijk zijn het voetpad te kunnen vervangen, anders heeft de zool weinig nut. Het is ook handig als u een schoen kiest met een duurzame pasvorm. Dus een schoen die langer de zelfde vorm houd en niet snel kapot gaat. Met ons ontwerp zorgen wij er voor dat de schoen die u kiest altijd comfortabel zit.

Wil u na het lezen van dit artikel meer weten over hoe dit proces werkt en hoe dit u kan helpen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of opmeting.