Stijlvolle plastic borden

Wanneer wij veel gaan varen in de zomer, zijn wij altijd erg blij met het cadeaupakket dat wij hebben gehad. Dit cadeaupakket was erg uitgebreid, maar ook met spullen die meerdere malen te gebruiken zijn. Het is speciaal samengesteld voor gezinnen die vaak een dagje uit gaan. Onder andere zit er in dit pakket plastic borden en bekers, bestek wat deels van plastic is en pannetjes met een gaspit. Wanneer je naar de camping gaat is het ideaal om het te gebruiken. Het plastic is hard plastic en kun je gewoon afwassen. Maar kleine kinderen kunnen het niet kapot maken en er kunnen dus ook geen scherven van komen.

Kinderen maken alles kapot

Wij hebben thuis 3 kleine dreumesen rondlopen die alles vastgrijpen wat los en vast zit. Zo ook ons mooie servies en glazen. Sinds wij kinderen hebben, gaat er elke week wel iets kapot. Dit vinden wij natuurlijk erg zonde, want het kost niet niks. Daarom gebruiken wij thuis ook de plastic borden en bekers. Dan kunnen we de schade een beetje beperken. Omdat de plastic borden van hard plastic zijn, gaan ze jaren mee. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je te veel plastic gebruikt in verband met het milieu. Ze zijn zo stijlvol dat gasten haast niet het verschil zien met net servies. Het voordeel is dat ze wel veel langer mooi blijven en meegaan.

Bestel het hier

Heb jij hier ook last van? Koop dan snel hier je cadeaupakket en laat je overspoelen met handige en mooi uitziende producten. Je kleintjes onder ons kunnen dit met al hun kracht niet kapot krijgen. Mijn favoriet hieronder zijn de plastic borden, maar wellicht vind je ook iets anders ertussen waar je zelf helemaal ondersteboven van zult staan. Wacht niet te lang, want onze cadeaupakketten gaan als een raket de deur uit.