Tag Heuer dealer Den Haag

Tag heuer is een bekend begrip in de wereld van herenhorloges. Het merk richt zich voornamelijk op het hogere segment. De prijzen liggen rond de 2.00 euro. Het merk werkt veel met de sport industrie samen om horloges te promoten. Zo wordt er gewerkt met topsporters in de formule 1, golf, motorsport en tennis. Zo heeft heur ook dit jaar weer een samenwerking gehad met formule 1 re bull racing. Hieruit is een special edition horloge uit voortgekomen. In dit artikel vertellen wij meer over dit herenhorloge merk. Lees snel verder.

Ambassadeurs

Zoals eerder is verteld heeft het merk veel samenwerkingen in de sportwereld. Wat veel mensen denken is dat Heuer voornamelijk is voor mannen, maar ook vrouwelijke sporters worden betrokken. Zo heeft bijvoorbeeld Naomi Osaka, kampioen in vrouwen tennis een samenwerking met Tag Heuer. Samenwerkingen met bekende sporters is geen nieuw fenomeen van Heuer. Het gaat namelijk terug in de geschiedenis. Zo heeft bekend oud formule 1 koerier MCQUEEN ook samen met het merk gewerkt. Mede door de samenwerking met MQQUEEN heeft het merk een flinke populariteit gekregen. Deze methode van adverteren in er daarom tot de dag van vandaag nog.

Samenwerken met merken

Ook zijn er samenwerkingen met andere merken. Merken zoals Porsche en bijvoorbeeld Super Mario. Uit de samenwerkingen komen voornamelijk nieuwe editie horloges en deze zijn vaak ook limeted edition. Zo is de editie van Super Mario al volledig uitverkocht.

Smartwatches

Tag heuer richt zich op de moderne middensegment. Dit betekend dat het merk moderne toepassingen hanteert bij ontwikkelen van nieuwe horloges. Zo was ook de Mario horloge een elektrische horloge met een touchscreen beeldscherm. Zo bied het merk ook de mogelijkheid om een smartwacht te ontwerpen naar eigen smaak.

Voor meer informatie over het merk kunt u contact met ons opnemen. Onze collega’s helpen u graag verder.