Tennisbaan huren is eenvoudig via onze website

Een Tennisbaan huren, is erg eenvoudig bij ons op de website. Wij beschikken over een heel aantal binnenbanen en nog meer buitenbanen. Het is nu eenmaal zo dat tennis vooral buiten wordt gespeeld. We leven helaas in Nederland en dat betekend dat er niets wisselvalliger is dan het weer. Wilt u een mooie baan bij ons huren? Dan kunt u zelfs in de winter lekker warm binnen tennissen. Onze tarieven zijn wel verschillend voor binnen en buitenbanen. Dit komt omdat wij de buitenbanen als eigendom hebben en de binnenbanen huren wij voor de hele winterperiode. Bent u benieuwd of tennissen iets voor u is? Dan nodigen we u en uw bedrijf of vriendengroep graag uit op een van onze banen. Daag uw collega’s uit en laat zien dat je alles aankan.

Positieve invloed door een Tennisbaan huren

Het is bewezen dat een potje tennis met een Tennisbaan huren kan bijdragen aan een positieve sfeer binnen het bedrijf. Überhaupt is het leuk om met collega’s lekker te sporten. Het zorgt voor minder ziekteverzuim binnen het bedrijf wanneer iedereen lekker gezond bezig is. Dus waarom als bedrijf hier niet aan bijdragen? U kunt ook kiezen om daarna nog een zaal te huren bij ons. Zo kunt hier een complete dag doorbrengen, een sterke band creëer je nu eenmaal door met elkaar te zijn en veel persoonlijk contact te hebben. Via onze website kunt u kijken wanneer welke zaal er beschikbaar is voor u. Ook kan er natuurlijk iets lekkers worden gedronken na het actieve potje tennis.

Een complete dag

U kunt naast een Tennisbaan huren nog meer doen bij ons. We hebben net al gezegd dat er verschillende zalen te huren zijn bij ons. Ook is de vernieuwde kantine te huren voor uw bedrijfsdoeleinden. We zeggen altijd maar zo: eerst een lekker potje tennissen en daarna stevig vergaderen.