Thee bar huren op locatie

Een thee bar huren kunt u altijd en overal doen. Op elk evenement kunt u contact met ons opnemen om een van onze thee sommeliers in te huren die vervolgens samen met zijn thee kar al uw gasten voorziet van een overheerlijk kopje thee. Zo heeft onze sommelier verstand van alle exotische smaken die we in Nederland niet kennen. Zo zorgen wij er voor dat al uw gasten een kopje thee krijgen die ze niet snel zullen vergeten. En dat maakt ons trots!

Onze thee variaties

Naast een normaal kopje thee die opa en oma drinken hebben wij ook andere varianten op thee die wat meer bij onze jeugdige samenleving passen. Zo hebben wij heerlijke ijsthee varianten waar u van kan genieten voor als u zin heeft om even snel wat tussendoor te drinken. U kan dit wat meer vergelijken aan een lekkere limonade die u even snel tussendoor drinkt. Maar dat is niet alles. Om ook onze jeugd te kunnen bedienen en ze aan te spreken hebben we ook thee cocktails in de aanbieding. Zo kunnen we een gezellig feestje maken terwijl we allemaal genieten van de lekkerste soorten thee waar wij over beschikken.

Maatregelen

Vanwege de huidige pandemie zijn wij helaas niet meer in staat om altijd de horeca in een evenement te doen. Zo mogen we niet altijd alcohol schenken en soms mogen we zelfs helemaal geen drankjes aanbieden waardoor onze aanwezigheid een beetje zinloos wordt. Houdt dus goed het nieuws in de gaten en kom niet voor verrassingen te staan. Wanneer onze diensten maar voor een deel zijn toegestaan kunnen we uiteraard samen naar een gepaste oplossing zoeken. Voor meer informatie over onze thee bar en onze andere diensten kunt u contact opnemen met ons of kunt u onze website bekijken. Wij hopen dat we binnenkort weer gewoon alles mogen doen en dat we iedereen weer kunnen laten genieten van de lekkerste drankjes.