Touringcar Den Haag voor ieder type vervoersvraag

Het was al bijna niet meer voor te stellen en werd al gebombardeerd tot iets dat toebehoorde aan het verleden: grote evenementen en groepsverplaatsingen. Toch is niets minder waar. Het coronavirus wordt sterk ingedamd en er zijn weer dingen mogelijk uit het ‘oude normaal’. Dit is leuk, maar brengt ook een aantal vragen met zich mee. Eén daarvan: de vervoersvraag. Want hoe verplaats je je van A naar B, op een comfortabele maar toch ook goedkope en efficiënte manier? Touringcar Den Haag biedt hiervoor de ideale oplossing.

De opties van Touringcar Den Haag

Touringcar Den Haag is een ideale oplossing voor bijna ieder type vervoersvraag. Of je nu op zoek bent naar een flexibele vervoersoptie voor een schoolreisje, dag uitstapje, evenement of festival: Touringcar Den Haag biedt de hoogst mogelijke flexibiliteit. Denk hierbij aan verschillende opstappunten, verschillende punten voor wegbrengen en ophalen en ophalen op afroep. Iedere wens is in dit opzicht bespreekbaar. Touringcar Den Haag zal er alles aan doen om te voldoen aan de vraag en indien dit niet mogelijk is om een passende oplossing te vinden.

Verschillende bustypen

Natuurlijk zijn de verschillende mogelijkheden wat betreft halen en brengen niet de enige service die we kunnen bieden. We zijn ons ervan bewust dat bij ieder type vervoersvraag een ander type bus hoort. Daarom hebben we een groot wagenpark beschikbaar om aan ieder type vervoersvraag te kunnen voldoen. We zijn in staat om in één bus groepen vanaf 10 personen tot groepen van 100 personen te vervoeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere bussen in te zetten om grotere groepen te vervoeren. Ook is er voldoende ruimte voor bagage. Indien er extra bagageruimte gewenst is, kunnen er bussen met aanhangers gehuurd worden bij Touringcar Den Haag. Zo hoef je niet te kiezen wat je meeneemt op reis, alleen maar wat je niét meeneemt!