Trommelzeef – voordelen voor uw productie

Het is van belang om regelmatig kritisch te kijken naar uw productieproces. Verloopt het proces naar wens of zijn er nog kansen tot verbetering? Wij denken graag met u mee en geven u een passend advies. Door onze jarenlange ervaring en expertise vertellen wij u de beste oplossing. De beste oplossing kan een nieuw of gebruikte trommelzeef zijn, maar wij kunnen ook op maat gemaakte trommelzeven leveren. Onze trommelzeven zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn efficiënt en gemakkelijk in gebruik. Een verbeterde productie betekend direct meer winst voor uw bedrijf.

Wilt u ook uw productieproces verbeteren met een trommelzeef, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder, ik vertel u alles over de voordelen en welke opties trommelzeven wij u kunnen aanbieden!

Efficiënter produceren met de trommelzeef

De trommelzeef is geschikt voor verschillende productieprocessen. De machine is van zeer hoge kwaliteit. De trommelzeef bestaat uit een afgesloten trommel met daarin een roterend binnenwerk. Door de evenredige verplaatsing van het product door de trommel creëert u het meest efficiënte resultaat. Door onze jarenlange ervaring heeft u naast standaard nieuwe en gebruikte trommelzeven ook de keuze om een trommelzeef op maat te laten maken.

Voordelen van de trommelzeef

De trommelzeef, in de volksmond ook wel beter bekend als zeefmachine of trommelzeefmachine beschikt over meerdere voordelen. Zo wordt uw product evenredig gedistribueerd over het zeefoppervlakte en is er door de trommel-zeeftechniek een grotere doorvoer van producten mogelijk. Dit gebeurt in een vloeiende stroom zonder dat er opstoppingen kunnen ontstaan. Door het roterende binnenwerk en axiaal afgestelde trommel is er een doorvoer mogelijk zonder dat er een mechanische dosering plaatsvindt. Daarnaast beperkt de trommel stofvorming en geluidsoverlast.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een nieuwe of gebruikte trommelzeef? Kom dan snel in contact met ons! Lees meer informatie op onze website of bel gerust voor antwoord op al uw vragen. Tevens heeft u in onze fabriek ook de mogelijkheid om een machine op maat te laten maken.