Tuinadvies voor een perfecte tuininrichting

Hoe vaak heeft u wel niet dat u een tuin van iemand bewondert, dat terwijl het interieur enorm kan tegenvallen? Waarschijnlijk wel vaker dan eens per week als u regelmatig buitenkomt. De tuin maakt de woning en het interieur complementeert dit. Er wordt dan ook niet voor niets geroepen dat een eerste indruk het belangrijkste is. Privé kunt u dit doen door het aanleggen van een mooie tuin. Maar een mooie tuin heb je niet van de een op de andere dag, tuinadvies is in veel van dit soort situaties erg gewenst.

Goed tuinadvies kan dus een grote bijdrage leveren in het eindresultaat. Maar hoe gaat dat precies in zijn werking en hoe kan een adviseur nou een goed beeld krijgen bij wat u bedoelt? Dat zijn goede vragen als u er tot op heden onbekend mee geweest bent!

Tuinadvies

Hoe tuinadvies in zijn werking gaat is als volgt. U heeft op dit punt behoefte bij een tuin die er mooi uit ziet en hoofden doet draaien (zolang het niet achter een schutting staat). Daarom wilt u deskundig advies krijgen over de beste mogelijkheden in uw situatie. Uw situatie moet daarom centraal staan in het advies.

U heeft met dat u hiermee bezig bent geweest vast wel een heleboel ideeën opgedaan die nu rond zwerven. De adviseur bespreekt uw ideeën, wensen en behoeften en zorgt hiermee voor zoveel mogelijk informatie. Door goed door te vragen en de diepte in te gaan komt er naar voren wat de verwachtingen zijn die u heeft.

Het rapport

Op basis van al die informatie stelt de adviseur zijn rapport (het tuinadvies) samen. Dankzij alle vragen die gesteld zijn en het uitgebreide gesprek wordt bijna niets meer aan de vrije interpretatie overgelaten. Het advies zal niet uit standaard pakketten bestaan maar uit een maatwerk samenstelling. Hierin gaat het over de inrichting van uw tuin en optimale ruimtebenutting. Daarbij wordt in acht genomen wat uw bestedingsruimte is en hoeveel tijd u ervoor over heeft.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tuinadvies en hoe dit voor u een bijdrage leveren kan? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord!