UTP splitter

Een UTP splitter word gebruikt om netwerkkabels op te splitsen in twee aansluitingen. Er zijn verschillende soorten UTP splitters. Ze komen in verschillende vormen en kleuren, maar ook in verschillende gebruikersmogelijkheden. Ze zijn dus niet allemaal hetzelfde. Het is goed om hier rekening mee te houden, zodat je niet per ongeluk de verkeerde aanschaft.

Een veel voorkomende vergissing over een UTP splitter is dat je met één splitter 2 computer kan voorzien van internet. Dit is onjuist. Als je dit wel van plan bent dan heb je een switch/router nodig. Wanneer je twee computers wilt aansluiten heb je twee poorten op de router nodig om de kabel aan te kunnen sluiten.

UTP splitter aanschaffen bij een specialistische groothandel

Dus als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit UTP splitter dan bij je bij ons aan het juiste adres. Naast UTP splitters verkopen wij ook allerlei andere producten voor telecom, data netwerken en glasvezel. Als groothandel hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in de elektrotechnische industrie. Onze kernwaarden bestaan uit bereikbaarheid, klantgerichtheid, flexibiliteit en snelheid.

Onze medewerkers zijn ervaren experts met verstand van zaken. Deze informatie gebruiken ze om het juiste aan jou te kunnen adviseren. Wij werken samen met grote internationale fabrikanten die kwaliteitsproducten van A-merken leveren. Denk bijvoorbeeld aan Datwyler, Ripley Miller & Prysmian.

Contact opnemen over de UTP splitter

Als je vragen hebt over de UTP splitter dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Op deze manier kunnen onze medewerkers jou adviseren om de juiste aankopen te doen. Verder geven we via deze weg een schatting voor het financiële plaatje dat komt kijken bij de aankoop.