Vacature slachterij: hoe heerlijk is dat?

Bent u ook zo’n iemand die de hele zomer aan het barbecueën is? Dat u heel de dag bezig bent, in uw hoofd, met het vlees dat u ’s avonds op de barbecue legt? Of dat u heel de middag zelfs het vlees aan het bereiden bent? Oftewel bent u ook een vleesliefhebber en haalt u hier een passie uit? Kijk dan eens naar onze vacature slachterij. Wij zijn op zoek naar mensen die deze vacature slachterij kunnen invullen. Het gaat hier om verschillende functies binnen een slachterij. De voornaamste kwaliteit die wij in ons personeel zoeken is dat zij een passie hebben voor vlees. Zij vinden het heerlijk en willen het beste ervan maken. Oftewel zij willen kwalitatief goed vlees leveren.

Gek van vlees?

Ben jij zo’n iemand die elke dag wel vlees kan eten? Ga dan snel solliciteren op vacature slachterij, want misschien zijn wij wel op zoek naar jou. Misschien ligt uw toekomstige carrière wel om de hoek. De baan die wij u te bieden hebben, heeft veel afwisseling. Zo kan je de ene dag bezig zijn met het daadwerkelijke slachten en de andere dag ben je wellicht bezig met het marineren van het vlees. Deze slachterij is niet alleen een slachterij. Zij hebben ook een eigen slager. Hier hebben ze écht verse producten. De spareribs en lapjes zijn heerlijk gemarineerd. Deze worden ook verkocht naar andere slagers die deze zo in de toonbank leggen.

Solliciteer nu

Kortom: wil jij komen werken bij de allerlekkerste slager en slachterij? Solliciteer dan op vacature slachterij en kom op gesprek. Wij zijn op zoek naar gemotiveerd personeel dat een beetje kennis heeft van zijn vlees. Daarnaast kan ik verklappen dat de kerstpakketten altijd een feest zijn om te ontvangen. Kom maar eens een bezoekje brengen, zo kun je zelf zien waar ik het over heb.