Van krasje tot deuk, u rijd zo weer op de weg! | Autoschade Uithoorn

Bij autoschade denken mensen vaak aan 2 dingen. Ten eerste, hoeveel geld gaat dit kosten… En ten tweede, hoelang gaat dit allemaal wel niet duren!? Voor beide valt wat te zeggen, maar op de prijs hebben wij vaak weinig invloed. Waar we wel invloed op hebben is de snelheid en de service die wij aan onze klanten leveren. Bij autoschade in Uithoorn kunt u altijd bij ons terecht. Met moderne hersteltechnieken helpen wij u altijd zo snel en efficiënt mogelijk. Zo besparen we onnodige kosten en bent u goedkoper en sneller klaar met de reparatie werkzaamheden. En dat is toch iets waar de meeste mensen erg blij mee zijn.

Hoe kunt u terecht komen bij autoschade in Uithoorn?

Natuurlijk is het oplopen van schade nooit leuk. Maar het voordeel is dat u dan wel een afspraak kunt inplannen bij een van onze vestigingen! Wanneer u dat doet kunnen wij meteen iets voor u inplannen en geven we meteen een indicatie van de verwachte tijd die het herstellen van de schade in beslag gaat nemen en natuurlijk geven we bij autoschade Uithoorn ook een inschatting van de prijs. Hoewel de prijs voor veel mensen verzekeringswerk is, vertellen we het er toch bij. Het komt namelijk wel eens voor dat de te betalen autoschade zodanig laag is dat het verstandiger is om de schade zelf te betalen.

Wanneer is autoschade zelf betalen verstandig?

Zoals net genoemd is het soms verstandig om de autoschade zelf te betalen in plaats van het bedrag te claimen bij de verzekering. Wanneer we dit zeggen zijn er veel mensen die ons raar aankijken. “Daar is de verzekering toch voor?” zeggen ze dan. Maar het werkt anders. Verzekeringen werken met premies en kortingen. Wanneer je lang niets claimt krijg je schade vrije korting. Wanneer je dan een kleine schade claimt verdwijnt de korting, waardoor je dus meer gaat betalen dan wat de totale schade kostte. Soms is het dus verstandiger om de schade zelf te betalen zodat je op de lange termijn goedkoper uit bent.