Veiligheid in de zorg creëren met zorgtechnologie

Veiligheid in de zorg creëren met technologie. Met de juiste zorgtechnologie en aanpak kunnen wij de zorg ondersteunen tijdens de zorgcrisis. Een tekort aan handen in de zorg heeft het gevold dat de druk op het personeel veel hoger ligt. De druk zouden we kunnen verminderen door technologie toe te passen. Er zijn bepaalde taken die door een systeem overgenomen kunnen worden. Dit lijkt op korten duur misschien weinig verschil te maken, maar op langer termijn voor een zorgverlener veel prettiger werken.

Wat wij kunnen bieden

Veiligheid is natuurlijk de basis van iedere zorg. Door ons onafhankelijke softwareplatform kunnen wij apparatuur laten samenwerking om de overzicht in de organisatie te bewaren. Door de vier bouwstenen van onze totaaloplossing kunnen wij de veiligheid tijdens de crisis optimaal houden. Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden van onze diensten.

Die vier bouwstenen

De vierbouwstenen van de oplossing bestaat uit monitoring, veiligheid, communicatie en inzicht en controle.

Monitoring

Door de juiste apparatuur in te zetten bij bewoners, patiënten en cliënten kunnen we de veiligheid monitoren. Sensoren kunnen op tijd patronen signaleren bij zorgvragers, zodat een zorgverlener eerder kan handelen.

Communicatie

Met communicatiesystemen zoals ons verpleegoproepsysteem kan er snel en effectief gecommuniceerd worden in de zorgorganisatie. Met een smartphone en software kan een zorgverlener de juiste mensen bereiken. Met dit systeem kan alarm moe worden voorkomen.

Inzicht en controle

Door ons softwareplatform kan belangrijke data worden opgeslagen bij een patiënten profiel. Zo heeft iedereen in de organisatie snel toegang tot de juiste informatie. Zo creëert u meer overzicht en controle. Uiteraard wordt de privacy van zorgvragers beschermd en alleen bij noodgevallen gevoelig materiaal bekeken.

Veiligheid

Op het gebied van veiligheid in de zorg hebben wij alarm systemen die met één druk op de knop iedereen in de organisatie kan waarschuwen. Met de veiligheid hebben wij het ook over bewaking systemen die toezicht kunnen houden op de plekken waar dit meer nodig is.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.