Vent silencers voorkomen veel gehoorschade

Bent u benieuwd hoe u uw openingen van pijpen zo stil mogelijk kan krijgen? Met de vent silencers kunt u deze zo stil mogelijk krijgen. Deze zorgen er namelijk voor dat het geluid enorm wordt gereduceerd en dat er veel minder geluid kan ontsnappen uit de pijp of buis. Wanneer u een demper erop zet, zorgt u ervoor dat u kunt werken in een rustige serene omgeving. Het openen van buizen kan leiden tot veel geluid. Soms kan het wel een geluidsniveau opwekken van 150 tot 160 DB. Dit kan een menselijk oor niet aan en daarbij kan dit ook tot veel gehoorschade leiden. Deze gehoorschade lopen vaak de mensen op die er dagelijks mee werken. Het is ook niet te vermijden om deze gehoorschade op te lopen.

Lastige problemen zijn eenvoudig op te lossen met vent silencers

Je zou kunnen kiezen voor het oplossen van dit probleem door oordoppen aan te laten meten voor al uw personeel. Wij zijn er echter om de vent silencers te installeren, rondom openingen bij buizen. Dit zorgt er voor dat het probleem wordt aangepakt bij de bron. Ons doel is om marktleider te worden op dit gebied. We zijn al aardig op weg om dit te worden. Wij maken voor u dempers die persoonlijk zijn aan te meten als een demper. Er zijn veel dingen die verschillen bij iedere opening van een buis. Het is daarom verstandig om een demper aan te laten maken voor uw openingen. Op die manier weet u zeker dat deze goed passen.

Constant blijven ontwikkelen is het meest belangrijk

Er zijn verschillende vent silencers die wij aanbieden. Zo zijn er verschillende die wij voor u op maat maken. Ook zijn er een hoop klanten die een standaard maat aanschaffen. Het voordeel hiervan is dat we deze altijd wel hebben liggen.