Vier uw laatste avond van vrijheid bij escape room omgeving Utrecht

Vrijgezellenfeest aan het plannen? Kijk dan eens naar Escape room omgeving Utrecht. Dit is namelijk een hele leuke locatie of een vrijgezellenfeest te organiseren. Hier is een escape room helemaal in het teken van een huwelijk. Alleen is deze niet goed afgelopen… De man is overleden en de dader moet gevonden worden. Natuurlijk wordt als eerste de vrouw van de man verdacht, maar dit kan niet worden vastgesteld. Je moet hier erachter komen wie de dader was en hoe het is gebeurd. Ook moet het lijk nog gevonden worden. Maar er is een probleem. Hoe langer je erover doet, hoe meer mensen er verdwijnen en overlijden. Je moet zo snel mogelijk de dader zien te vinden, zodat diegene veilig kan worden opgesloten.

Champagne en taxi

Deze escape room omgeving Utrecht is een van de moeilijkste om te halen. Je wordt erg opgejaagd, omdat er steeds weer nieuwe slachtoffers vallen. Daarnaast is het ook allesbehalve voorspelbaar wie de dader is. Naast deze spannende kamer heeft escape room omgeving Utrecht nog veel meer te doen in het teken van een vrijgezellenfeest. Zo is er een ruimte waar een stripper zijn dansje kan doen voor de aanstaande bruid. Natuurlijk zijn hier ook lekkere versnaperingen te bestellen. De eerste fles champagne krijgen jullie van het huis. Je kan hiermee lekker in de stemming komen. Wanneer jullie klaar zijn bij escape room omgeving Utrecht, kan onze taxi jullie naar de volgende locatie brengen. Wij rijden door heel Utrecht heen om u op uw bestemming te brengen.

Hapje eten

Escape room omgeving Utrecht doet er dus alles aan om uw laatste dag als ‘vrijgezel’ de beste te maken. Kijk op onze website om de prijzen te checken of om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk kunt u in ons restaurant lekker een hapje eten om vervolgens een drukke avond tegemoet te gaan.