Vind een slagerij vacature die bij jou past!

Het vinden van een baan is altijd lastig. En zeker voor slagers. Veel slagerijen hebben niet genoeg werk om een full time baan aan te kunnen bieden. Het is voor veel slagers dan ook een dagelijkse bezigheid om te zoeken naar een slagerij vacatures. Gelukkig voor deze slagers hebben wij een aanbod die ze bijna niet kunnen weerstaan. Wij bieden een vacature voor slagers waarmee ze full time kunnen werken met verschillende opdrachtgevers.

Wat voor vacature bieden wij precies?

Wij zijn een uitzendbureau. At houdt in dat wij mensen zoals u in dienst nemen en deze uitzenden naar opdrachtgevers die extra werk hebben om te doen. Op dat moment nemen wij contact op met een slager die daar in de buurt woont of ie aangeeft dat hij interesse zou hebben. Vervolgens kan de slager daar de hele week of een deel van de week werken.

Wat kunt u verwachten?

Wij bieden werk aan waarmee u de hele week bezig bent bij verschillende bedrijven. Wilt u graag vastigheid? Geen probleem, dan kunt u gewoon telkens bij dezelfde opdrachtgever aan het werk. En ten slotte is het beter dan thuis op de bank zitten en te zoeken naar vacatures. De ideale slagerij vacature krijg je nu in je schoot geworpen.

Welke slagers zijn geschikt?

Natuurlijk zijn wij zelf op zoek naar geschikte slagers die onze opdrachtgevers kunnen verreiken met kennis, gezelligheid en natuurlijk mesvaardigheid. Daarbij verwachten wij van al onze slagers dat ze de vakschool voor slagers hebben afgemaakt en dus beschikken over de nodige kennis voor het vak. En natuurlijk is het wel handig om mesvaardig te zijn. Wil je meer informatie over alle arbeidvoorwaarden of meteen een sollicitatiegesprek? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of vul het gegevensformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!