Vloeren van Parket Alphen aan den Rijn

Wanneer je al een aantal jaar in hetzelfde huis woont, heb je op een gegeven moment toch ook wel de drang om eens wat te veranderen. Dit hadden wij ook. We wilden het hele huis eens goed onder handen nemen. Deze zomer kwam dit het beste uit. De kinderen waren allebei op kamp met de scouting, waardoor wij ongestoord onze gang konden gaan. Wij zijn op zolder begonnen en hebben hier een nieuwe slaapkamer gemaakt, zodat de kinderen niet meer samen op een kamer hoefde te slapen. Hier zaten ze al een tijdje over te zeuren namelijk. Hier hebben we ook een nieuwe vloer ingelegd. Eentje van Parket Alphen aan den Rijn. Bij Parket Alphen aan den Rijn hebben ze een veel verschillende soorten vloeren.  Niet alleen parketvloeren, maar ook laminaat.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping hebben we alle kamers opnieuw geverfd en ook in elke kamer een vloer van Parket Alphen aan den Rijn ingelegd. We hebben de kinderkamers helemaal opnieuw ingericht. Ze hebben allebei een bankje op hun kamer gekregen. Aan onze eigen kamer hebben we niet zo heel veel gedaan. Vooral geverfd en een nieuwe vloer waren hier nodig. De opslagkamer hebben we enkel een nieuwe vloer ingelegd, zodat alles in dezelfde stijl bleef en er niet te veel verschillen kwamen tussen de verschillende kamers.

De begane grond

Als laatste zijn we bezig geweest met de begane grond. Hier hebben we zoveel aan veranderd, dat de kinderen niet wisten wat ze zagen. Met ook hier een vloer van Parket Alphen aan den Rijn. Er zijn veel nieuwe spullen aangeschaft tijdens de verbouwing. Zo hebben we een nieuw tv-meubel en hebben we nieuwe gordijnen laten bezorgen. Maar ook hebben we de eettafel en de stoelen laten vervangen, omdat deze er niet meer uit zagen. Nu zijn we erg blij met het resultaat, maar wel uitgeput van de hele metamorfose.