Volledig naar wens | Verpakkingen bedrukken

Wie op zoek is naar een bedrijf dat verpakkingen voor je kan bedrukken is bij het juiste adres beland. Want wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in de verpakking branche en kunnen je er alles over vertellen. Van origine zijn we een familiebedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een erkend bedrijf in de verpakking bedrukkingsindustrie. Wil je weten wat we precies voor jouw kunnen betekenen lees dan het artikel hieronder verder of surf direct naar onze website en vindt daar direct wat je zoekt.

Makkelijk en snel te bestellen

Het proces tot aan het eindproduct is voor onze klanten heel erg simpel. Allereerst geeft de klant aan wat voor soort product of producten hij wil laten bedrukken. Daarna lever je als klant de tekst, plaatjes of logo’s die je op de producten wil hebben. Wanneer wij deze binnen hebben bespreken wij de positie van de bedrukking en bij akkoord gaan we direct aan de slag. Verpakkingen bedrukken kost wel even wat tijd want de machines draaien non-stop en kunnen verhit raken. We laten de machines even af koelen en kunnen daarna weer verder met het bedrukken van de verpakkingen.

De kosten

Uiteraard heeft elk product zijn prijskaartje en dat geldt ook voor de bedrukking. Hoe groter het plaatje, tekst of logo des te meer inkt er moeten worden gebruikt om de verpakking naar wens te bedrukken. We bespreken altijd vooraf met de klant want het ongeveer gaat kosten. Hierbij hebben wij de regel dat we nooit te veel af zullen wijken van deze schatting. Je kan hierbij denken aan honderden euro’s. Wij willen alles zo makkelijk en toegankelijk maken en met onze persoonlijke service lukt dat ons ook keer op keer. Neem snel een kijkje op onze website en neem snel contact op.