Voor deze evenementen kan jij een touringcar huren

Wie houdt er nou niet van een leuk evenement? Wat het evenement of uitje ook is, vervoer naar het evenement toe is altijd een heikel punt. Een touringcar huren zorgt ervoor dat je gemakkelijk naar het evenement vervoerd wordt. In dit artikel geven we je een aantal voorbeelden van evenementen waarvoor je een touringcar kan huren.

Een touringcar huren voor een festival

Nederland is een écht festivalland. Met meer dan 1000 verschillende festivals ieder jaar staan we hoog op de festivalbucketlist van veel mensen over de hele wereld. Ook binnen Nederland zijn festivals geliefd. De grote festivals als Lowlands of Pinkpop worden vaak door grote groepen bezocht. Je kan de hele groep vervoeren naar dit festival door een touringcar te huren. Zo maak je van jouw favoriete festival een onvergetelijke dag en begint het feestje al in de bus!

Een touringcar huren voor een basisschool

De kinderen van een basisschool moeten vaak vervoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan zwemles, gymles, excursies of schoolreisjes. Om hiervoor constant vrijwilligers te vragen is een hoop gedoe. Door een touringcar huren kan je als school gemakkelijk alle kinderen vervoeren zonder veel moeite te hoeven doen. Vaak kan er met scholen een regeling worden getroffen, waardoor ze korting krijgen op het huren van de touringcar.

Een touringcar huren voor een sportwedstrijd

Wil jij je sportteam een keer het gevoel van een echte professional geven? Huur dan eens een touringcar voor het vervoer naar een wedstrijd. Zo geef je de spelers het gevoel alsof ze in een echte spelersbus zitten. Vanuit het touringcarbedrijf kan er gezorgd worden voor sportdranken om het gevoel nog meer te versterken. Wellicht zorgt het ook wel voor een boost in de motivatie van de spelers en walsen jullie over de tegenstanders heen!

Waarvoor ga jij een touringcar huren?

Zoals je ziet zijn er veel redenen om een touringcar te huren. Voor welk evenement ga jij een touringcar huren? Neem contact op met ons bedrijf en we geven een vrijblijvend advies over de juiste huuroptie bij jouw evenement.