Waarom camera’s in de supermarkt noodzakelijk zijn

Over ons bedrijf

Met een toename aan diefstallen en vernielingen in supermarkten zien supermarkteigenaren het nut in om camera’s in hun supermarkt te plaatsen om wat extra ogen bij de gangpaden te hebben hangen. Dit biedt jou de mogelijkheid om extra controle over jouw winkel te krijgen terwijl je je meer kunt focussen op andere belangrijke dingen. Middels onze flexibele aanpak weten wij tal van supermarkten, waaronder de Jumbo en de Plus te voorzien van topkwaliteit systemen. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander wat onze klanten van ons verwachten en hoe wij op hun wensen kunnen inspelen.

Onze aanpak

Het mooie van camera’s in supermarkten is dat het preventief werkt. Bezoekers kunnen de camera’s vrij eenvoudig zien en herkennen waardoor zij een veiliger gevoel krijgen. Omdat wij enkel gebruik maken van Europees goedgekeurde apparatuur voorkomen wij dat beelden niet worden aangemerkt als bewijsmateriaal waardoor je altijd sterk in je schoenen staat.

Klanten die kiezen voor camera’s in de supermarkt hebben altijd de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Alles wordt 1 op 1 met de klant besproken waardoor er geen 3e partijen bij komen kijken. Daarnaast worden de termijnen beperkt tot in totaal 12 maanden omdat wij geen bank van lening zijn. Helaas komt het wel eens voor dat onze klanten niet meer aan hun termijnbetalingen kunnen voldoen. In dat geval behouden wij ons het recht voor om de systemen binnen 2 maanden na ontbinding van het contract te verwijderen. De laatst betaalde termijnen zullen dan als huur worden aangezien waardoor wij lastige incassoprocedures kunnen voorkomen.

Contact

Ben je op zoek naar camera’s voor jouw supermarkt of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je snel en vakkundig kunnen helpen en waar nodig van advies kunnen voorzien.