Waarom een smoothie bar jouw evenement gezond maakt

Veel evenementen en festivals staan er om bekend dat ze steeds ongezonder worden. Het is namelijk zo dat op de meeste evenementen en festivals bijna alleen maar slechte dingen worden aangeboden. Denk hierbij aan veel alcohol, vet eten en energydrank. Dit zijn dan meestal ook wel dingen waar mensen aan denken wanneer ze het woord evenement alleen al horen. De trend is de afgelopen tijd dat de evenementen en festivals gezonder worden. Zo moeten er meer dingen aangeboden worden. Hier zullen we later verder op in gaan. Het antwoord op dit vraagstuk is echter de smoothie bar!

 

Hoe maakt een smoothie bar, evenementen gezonder?

Allereerst om nog even terug te komen op het vorige gedeelte, evenementen worden steeds ongezonder. Er worden telkens alleen maar dingen zoals alcohol en junkfood aangeboden. Doordat dit heel veel gedaan wordt, en evenementen meestal de gehele dag duurt, loopt dit al snel op. Door iets nieuws en iets anders aan te bieden, geef je de mensen de kans om voor iets anders te kiezen. Eigenlijk de kans om voor iets goeds te kiezen! De smoothies die door deze bar worden geserveerd, zijn dan ook heel erg gezond. De smoothies worden namelijk van verse zuivel en het lekkerste fruit gemaakt. Op die manier zitten de smoothies bomvol met vitamine en geeft het als het ware een oppepper. Zo kunnen de mensen er weer de hele dag tegen aan.

 

Een smoothie bar valt op bij het evenement

Mensen zullen in eerste instantie niet meteen weten dat ze de kans wordt gegeven om eens wat anders te nemen. Daarom is het belangrijk om wat op te vallen. Deze bar kan dat dan ook heel goed, maar valt ook binnen de huidige trends! Wanneer je deze bar huurt, dan kan je een mooie foodtruck verwachten. Deze foodtruck is dan ook voorzien van allerlei schermen die er voor zorgen dat deze opvalt!