Wandbescherming | Bespaar kosten

Wandbescherming is ontzettend nuttig en toch wordt de functionaliteit sterk onderschat. Met de juiste bescherming voorkomt u dure beschadigingen aan uw wanden en muren. Zeker in een omgeving waar het werken met zware voertuigen onvermijdelijk is, zullen er gegarandeerd botsingen zijn tegen palen of muren. Om reparatie kosten te besparen op uw werkplaats is het aanleggen van totale bescherming een flinke aanrader. In dit artikel vertellen wij u meer over de voordelen van onze producten en over ons mooi bedrijf. Lees snel verder.

Hoe crash barriers werken

Eerst zullen wij u vertellen hoe cash barriers werken. De bescherming wordt geplaatst rond palen en muren. Er kan ook gekozen worden om andere waardevolle materialen te beschermen tegen botsingen van werkvoertuigen. Constructies kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt bij Grote machines op de werkplaats. Het materiaal zorgt er voor dat er bij een botsing ruimte blijft tussen het voertuig en de wand of muur. De bescherming is niet van zomaar materiaal gemaakt, maar van ijzersterk nodulair ijzer. Het wordt gemaakt door heet gegoten ijzer.

De voordelen van wandbeschermingen

Nu we weten wat wandbescherming doet, kunnen we het gaan hebben over de voordelen. Ons bedrijf levert namelijk de beste kwaliteit op het gebied van crash barriers. Lees hieronder de voordelen van onze producten.

Schade voorkomen

Met onze producten voorkomt u schade op uw prachtige muren en palen. Niets is vervelender dan krassen en deuken in muren. Beschadigde muren zien er namelijk niet netjes uit. Als u op een werkplaats veel zware voertuigen laat rijden is de kans groot dat er een botsing ontstaat. Het aanleggen van bescherming voorkomt dure reparatie kosten.

Het beste materiaal

We leveren het beste materiaal.  Zoals eerder is beschreven worden de beschermende stukken gemaakt van gegoten nodulair ijzer. Dit materiaal zorgt dat grote heftrucks geen schade kunnen maken aan uw werkplaats.

Ruimte definitie

Door de grote van de stukken en de felgele kleur van het materiaal zijn de lijnen beter afgebakend. De werknemers op de vloer kunnen de omgeving beter inschatten en hebben de lijnen beter op het oog.

Wil u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op.