Wat is groupage transport?

Groupage is het samenvoegen van meerdere kleinen ladingen die in één container worden geplaatst. Dit is een efficiënte manier van transport omdat iedere container optimaal gebruikt word. Uiteraard moet de bestemming van de vracht overeenkomen met dat van andere partijen en moet het zo zijn dat de ladingen bij elkaar mogen worden geplaatst. Groupage transport scheelt je niet alleen een hoop geld maar het is ook nog eens beter voor het milieu.

Groupage transport op maat

Dus ben je op zoek naar een bedrijf dat jou groupage transport kan regelen, dan kan je bij ons terecht. Met een enorm netwerk van 170 havens op meer dan 700 bestemmingen kunnen wij jou goederen vrijwel overal ter wereld leveren. Naast het transporteren van goederen houden wij ons bezig met het vrijmaken en inklaren van goederen.

Ook zijn wij al ruim 80 jaar douane expediteur. Dit houdt in dat wij alle douane procedures verzorgen. Op deze manier hopen wij werk uit jullie handen te nemen in het al zo tijdrovende proces van het transporteren van goederen. Tijdens het proces zullen er updates in de vorm van automatische bevestigingen gegenereerd worden in het systeem. Dit is fijn omdat de klant op de hoogte kan worden gehouden over de status van het transport en eventuele problemen gemeld kunnen worden.

Contact opnemen voor groupage transport

Als je vragen hebt over groupage transport en benieuwd bent naar de mogelijkheden dan kan je ons uiteraard contacteren. Wij staan voor je klaar en helpen graag bij het beantwoorden van jou vragen. Je kan ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of er voor kiezen om het contact formulier in te vullen.

Via de website kan je ook meteen een boeking plaatsen op de boekingen pagina. Je moet dan alle gegevens en details invoeren zodat wij een boekingsbevestiging kunnen leveren. Daarna zal er contact opgenomen worden zodat het transport gestart kan worden.